NieuwsVeiligheid

De vijf beste MPV-auto’s

Wanneer je een groot gezin hebt, kan het soms lastig zijn om op de plek van bestemming te komen met een auto. De meeste auto’s hebben namelijk maar vijf zitplekken. Gelukkig was daar de MPV, ook wel de Multi Purpose Vehicle genoemd. Deze MPV’s hebben soms zeven tot wel negen zitplaatsen. Ben jij ook op zoek naar een MPV voor financial lease of voor aanschaf? Hieronder staan de beste MPV’s voor je op een rij.

1 BMW 2 Serie Gran Tourer

De BMW 2 Serie Gran Tourer is flexibel in te delen. Een groot voordeel is dat je zelf de achterbank kunt verwijderen. Deze BMW kun je namelijk zo indelen dat er in plaats van vijf, zeven zitplekken ontstaan. Daarnaast heeft de bagageruimte een inhoud van 560 liter bij vijf zitplekken en bij zeven zitplekken een inhoud van 145 liter. Zo kun je alsnog wat koffers kwijt op weg naar een vakantie. 

2 Volkswagen Touran

De Volkswagen Touran is verkrijgbaar met vijf of zeven stoelen. De bagageruimte heeft bij vijf zitplekken een inhoud van 633 liter en bij zeven zitplekken een inhoud van 137 liter. Daarnaast is de Volkswagen Touran uit 2015 13 centimeter langer in vergelijking met zijn voorganger. Bovendien is hij ook een stukje lichter geworden. Deze Volkswagen financial lease je al vanaf 116 euro per maand.

3 Fiat 500L Living

We kennen ‘m allemaal: de schattige Fiat 500. Deze schattige auto is er sinds 2013 ook in een grote versie, met wel zeven zitplekken. Deze wordt de Fiat 500L Living genoemd. De bagageruimte van de Fiat heeft een inhoud van 560 liter. Bovendien is deze auto verstelbaar: met de achterbank in de voorste stand heeft de bagageruimte een inhoud van 638 liter en kan zelfs worden uitgebreid tot wel 1584 liter. Zelfs wanneer je met jouw grote gezin onderweg bent, heb je dus alsnog ruimte over voor de bagage.

4 Volkswagen Transporter Dubbele Cabine

Deze Volkswagen is een ideale wagen voor meerdere personen met veel bagage. De Volkswagen Transporter Dubbele Cabine beschikt over – zoals de naam al doet vermoeden – over een dubbele cabine. Deze wagen biedt jou vijf tot zes extra zitplaatsen én je kunt nog de nodige bagage kwijt. Ideaal als je met jouw grote gezin op vakantie wil. Financial lease de Transporter al vanaf 154 euro per maand.

5 Mazda 5

De Mazda 5 trotseert de wegen met zijn zeven zitplekken. Ook deze auto kun je eenvoudig zelf indelen. Je kunt namelijk de zitplekken op de derde rij in de vloer opvouwen. De bagageruimte van deze wagen is 477 liter groot, maar kan zelfs nog worden uitgebreid naar 1620 liter.

You may also like

Comments are closed.